Ängelholm

Trädgårdsmästaren 8 & 9

станозолол и почки

olagligt att köpa Sildenafil Citrate Fastigheten befinner sig på Brännborn Center. Det finns gott om parkeringsplatser i handelsområdet. Inne i den nybyggda Brännborn Center-huset finns även tillgång till konferenslokal om så önskas. Området anpassas ständigt för att följa utvecklingen av handeln i området. Vid parkeringen finns även en populär lekplats och eventyta.

binary options neural network  

Rebbelberga 25:12

trading online senza deposito

mercati binari com På denna fastighet har vi ett stort växthus där det bland annat har odlats tomater.

Verkmästaren 3

Quality Tastylia Drugs At Low Price No Prescription Needed

las mejores estrategias para opciones binarias Verkmästaren 3 ligger bakom Ica Maxi och är drygt 5000 kvm stort. I denna fastighet finns en
däckfirma och trafikverket.

Industrimannen 2

anna coulling a three dimensional approach to forex trading

På denna fastighet ryms allt från läkarmottagning, gym, posthantering och kontorshotell. Fastigheten har och håller på att renoveras och byggas om just för att passa våra hyresgästers utveckling.

 

Industrimannen 2

Kontor, gym, vård

Verkstadsgatan 4

Bryggmästaren 6

Även denna fastighet ligger längs med Klippanvägen vilket gör den till en synlig fastighet. Här har vi i slutet av 2013 byggt om för att passa en av våra senaste hyresgäster, även dem med fordonsinriktning som sig bör i detta område.

Bryggmästaren 6

Butik

Heimdallgatan 42

Bryggmästaren 7

Byggnaden som är omgjord 2011 för att passa våra nuvarande hyresgäster ligger längs med Klippanvägen vilket ger den ett bra läge i handelsområdet. Hyresgästerna på bryggmästaren är inriktad på framförallt fordon. Mitt emellan Bryggmästaren 7 och 6 finns även en obemannad bensinstation.

Bryggmästaren 7

Verkstad, butik, kontor

Heimdallgatan 46-50

Taktäckaren 3

I denna röda stora byggnad finns det gott om plats till kontorsverksamhet. Idag finns det fyra hyresgäster som upptar ytan på ca 4600 kvm.

Taktäckaren 3

Kontor

Kuvettgatan 2

Midgården 1

Läkargården är ett mer vedertaget namn för denna fastighet. Med sitt halmtak och kullerstensgård ger fastigheten ett gemytligt intryck för besökarna till bland annat läkarmottagningen, tandläkaren och sjukgymnasten på andra våningen.

Midgården 1

Vård, kontor

Midgårdsgatan 1

Järnhandlaren 5

Denna fastighet består av Brännborns huset där bland annat Ica Maxi och vi på Brännborn Fastigheter huserar, Fiskexpressen som arrenderar marken, Veterinärhuset samt det gamla huset med sitt passande namn Gamlegården där både en konstnär och hundtrim håller till.

Järnhandlaren 5

Dagligvaruhandel, djurklinik, kontor, butik

Heimdallgatan 52, Hugingatan 1, Kristianstadgatan 1, 3 & 5

Boningshuset 1

Rynegården verkar idag som kontorshotell för 10 företagare. Med sin stenfasad och röda träinslag ger huset ett gammeldags intryck fast det byggdes så sent som 2002.

Boningshuset 1

Kontor

Långskeppsgatan 1