Ängelholm

Trädgårdsmästaren 8 & 9

Fastigheten befinner sig på Brännborn Center. Det finns gott om parkeringsplatser i handelsområdet. Inne i den nybyggda Brännborn Center-huset finns även tillgång till konferenslokal om så önskas. Området anpassas ständigt för att följa utvecklingen av handeln i området. Vid parkeringen finns även en populär lekplats och eventyta.

 

Trädgårdsmästaren 8 & 9

Butik

Kristianstadgatan 2-34

Rebbelberga 25:12

På denna fastighet har vi ett stort växthus där det bland annat har odlats tomater.

Rebbelberga 25:12

Växthus

Verkmästaren 3

app trading binario

strategie opzioni binarie 5 minuti Verkmästaren 3 ligger bakom Ica Maxi och är drygt 5000 kvm stort. I denna fastighet finns en
däckfirma och trafikverket.

Industrimannen 2

buy Requip overnight

http://www.symstar.co.uk/?civka=trading-autopzionibinarie&b02=27 trading autopzionibinarie På denna fastighet ryms allt från läkarmottagning, gym, posthantering och kontorshotell. Fastigheten har och håller på att renoveras och byggas om just för att passa våra hyresgästers utveckling.

opzioni binarie forexinfo  

Bryggmästaren 6

opciones binarias eztrader

binaire opties veilig Även denna fastighet ligger längs med Klippanvägen vilket gör den till en synlig fastighet. Här har vi i slutet av 2013 byggt om för att passa en av våra senaste hyresgäster, även dem med fordonsinriktning som sig bör i detta område.

Beställa Kamagra online Bryggmästaren 6

http://beavercourie.com/r=j.html5 binäre optionen einstieg Butik

Bryggmästaren 7

Byggnaden som är omgjord 2011 för att passa våra nuvarande hyresgäster ligger längs med Klippanvägen vilket ger den ett bra läge i handelsområdet. Hyresgästerna på bryggmästaren är inriktad på framförallt fordon. Mitt emellan Bryggmästaren 7 och 6 finns även en obemannad bensinstation.

Bryggmästaren 7

Verkstad, butik, kontor

Heimdallgatan 46-50

Taktäckaren 3

I denna röda stora byggnad finns det gott om plats till kontorsverksamhet. Idag finns det fyra hyresgäster som upptar ytan på ca 4600 kvm.

Taktäckaren 3

Kontor

Kuvettgatan 2

Midgården 1

Läkargården är ett mer vedertaget namn för denna fastighet. Med sitt halmtak och kullerstensgård ger fastigheten ett gemytligt intryck för besökarna till bland annat läkarmottagningen, tandläkaren och sjukgymnasten på andra våningen.

Midgården 1

Vård, kontor

Midgårdsgatan 1

Järnhandlaren 5

Denna fastighet består av Brännborns huset där bland annat Ica Maxi och vi på Brännborn Fastigheter huserar, Fiskexpressen som arrenderar marken, Veterinärhuset samt det gamla huset med sitt passande namn Gamlegården där både en konstnär och hundtrim håller till.

Järnhandlaren 5

Dagligvaruhandel, djurklinik, kontor, butik

Heimdallgatan 52, Hugingatan 1, Kristianstadgatan 1, 3 & 5

Boningshuset 1

Rynegården verkar idag som kontorshotell för 10 företagare. Med sin stenfasad och röda träinslag ger huset ett gammeldags intryck fast det byggdes så sent som 2002.

Boningshuset 1

Kontor

Långskeppsgatan 1