Med hjärta för goda affärer

Brännborn Fastigheter AB är ett familjeföretag som äger, förädlar och förvaltar kommersiella lokaler och bostadsfastigheter i Skåne, på orter som Ängelholm, Båstad, Örkelljunga och Hyllinge.

I våra kommersiella fastigheter hittar du en spännande mix av hyresgäster, från stora välkända nationella handelsföretag till drivna lokala entreprenörer och offentliga organisationer. Vi arbetar långsiktigt och målmedvetet för att hjälpa våra hyresgäster utveckla sin verksamhet, nå sina mål och förverkliga sina drömmar.

Handelsplatsen Brännborn Center i Ängelholm är ett gott exempel på vår filosofi. På bästa läge i Ängelholm har vi systematiskt utvecklat en välbesökt handelsplats.

Idag innehåller fastigheterna på Brännborn Center en mix av butiker och service som årligen attraherar cirka 7 miljoner besökare.

Handel är naturligt en stor del av Brännborn Fastigheters hjärta. Grundaren, entreprenören Rune Brännborn, har tillsammans med sin familj under hela sitt aktiva yrkesliv framgångsrikt drivit handel. Efter ett flertal strategiska fastighetsköp genom åren, har verksamheten utvecklats till ett renodlat fastighetsbolag med ett bestånd på mer än 100.000 kvadratmeter. Vi erbjuder också byggfärdig mark, där vi tillsammans kan skapa anpassade ytor för just er verksamhet inom industri, lager och kontor.